Sinilillejooksu veteranideklassis võidutses järvamaalane

Urmas Glase
Copy
Foto: Urmas Glase

Anname Au kampaania raames toimunud virtuaalsel Sinilillejooksul läbis 3,2 kilomeetrise distantsi M60 vanuseklassis kiiremini kaitseliidu Järva maleva tagalaülem kapten Lauri Lipp.

Virtuaaldistantsidele registreerus kokku 1127 inimest. Oma tulemuse sisestas 841 jooksjat ja täpselt 100 rattadistantsi läbijat. Nmelt sai lisaks vabalt valitud ajal ja kohas jooksudistantsi läbimise alternatiiviks sõita jalgrattaga 20 kilomeetrit.

Esimest korda sellises formaadis toimunud Sinilille jooksuga saab korraldaja Urmas Rajaveri sõnul kindlasti rahule jääda. „Loodetavasti saame järgmisel aastal edasi minna siiski traditsiooniliselt rahvaüritustega. Samas on nüüd kogemus olemas ja positiivne on see, et osales palju inimesi ja kutsuti ka kaaslaseid osalema.”

Nagu spordivõistlustel ikka, selgitati välja ka erinevate vanuseklasside paremusjärjestus ning iga vanuseklassi esikolmikule on mälestuseks Sinilille medal.

Iga nädal loositi kõigi oma tulemuse sisestanud osalejate vahel välja hulgaliselt auhindu, mille olid pannud välja kampaania toetajad ja partnerid: Myfitness, Paralümpiakomitee, Eesti Jalgpalli Liit, Eesti Võrkpalli Liit, Eesti Korvpalli Liit, FC Flora, FC Kuressaare, Apotheka, Naiskodukaitse, Tactical Foodpack, Karupoeg Puhh, EVVÜ.

Vaata kõiki tulemusi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles