Järvamaa omavalitsusjuhid paluvad koolid kontaktõppele viia

Urmas Glase
Copy
Süstimised Paide koolides sujusid kenasti. Oma teise vaktsiinidoosi said kätte ka õpetajad Riina Õun (vasakul) ja Pirjo Aer. Neid süstivad perearstid Merit Vaarma (vasakul ja Ülle Tilga.
Süstimised Paide koolides sujusid kenasti. Oma teise vaktsiinidoosi said kätte ka õpetajad Riina Õun (vasakul) ja Pirjo Aer. Neid süstivad perearstid Merit Vaarma (vasakul ja Ülle Tilga. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa omavalitsuste liit tegi haridus- ja teadusministeeriumile ettepaneku 10. maist taastada üldhariduskoolides ja kutseõppeasutustes kontaktõpe.

Paide linnapea Priit Värgi, Türi vallavanema Pipi-Liis Siemanni ja Järva vallavanema Arto Saare allkirjaga pöördumises haridus- ja teadusministri Liina Kernsa poole seisab, et kuigi vabariigi valitsus võttis vastu põhimõttelise otsuse, mis lubab alates 3. maist kontaktõppele lisaks algklassidele ka 9. ja 12. klasside õpilased, panevad Järvamaa omavalitsused ette 10. maist taastada kontaktõppe kõikides koolides ja klassides.

"Oleme seda otsust oodanud ja tunnustame teid initsiatiivieest, sest tänu kontaktõppele suudetakse pakkuda noortele kvaliteetsemat hariduse omandamist kui distantsõppena. Küll teeme Järvamaaomavalitsuste - Paide linna, Türi valla ja Järva valla poolt ettepaneku, et alates 10. maist lubada kõik maakonnaüldhariduskoolide ja kutsehariduskeskuse õpilased kontaktõppele," seisab ministrile saadetud kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles