PAMTi Avatud Galerii avab pärast pausi taas uksed

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Paide Muusika- ja Teatrimaja

Alates esmaspäevast, 3. maist on Paide muusika- ja teatrimaja taas avatud. Esimesena teeb uksed lahti Avatud Galerii, mis on avatud argipäevadel kella 12-18. Samadel aegadel on esmaspäevast avatud ka PAMTi kassa.

Galeriis saab näha Eesti Arhitektuurimuuseumi näitust Rootsi puitarhitektuurist, mis kannab pealkirja “Metsade maa Rootsi”. Näitus esitab valiku viimaste aastate Rootsi puitarhitektuuri parimatest näidetest elamutest avalike hooneteni. Näitus sai üles riputatud vahetult enne märtsis kehtima hakanud piiranguid kultuuriasutustele ning seetõttu ei ole kunstipublik seda veel näha saanud. Näituse aega on seetõttu pikendatud juuni lõpuni.

Sissepääs majja toimub kassa ukse kaudu, mis asub Paide muusika- ja teatrimaja parklapoolsel küljel. Majja palutakse tulla tervena, puhastada ja käed ning kanda kaitsemaski.

Lisaks näitustele teeb Paide Muusika- ja Teatrimaja taas algust harrastustegevusega. Muusikastuudio alustab individuaaltundidega ning teatristuudio jätkab tegevust õues. Balletistuudio jätkab piirangutele leevenemiseni tegevust virtuaalsete tundidega.

Paide Muusika- ja Teatrimaja kutsub kõiki osalema 3. maist Paide keskväljakul algaval Paide Teatri aktsioonil “33 kõnet”, kus iga päev kell 18 peab kõne Eesti tulevikust üks oluline inimene.

Tulekul sündmused:

22.05 Elina Nechayeva ja Ralf Taal „Liederkreis“

24.05 Vana Baskini teater "Lumeroos"

11.-12.06 Paide idakultuuride festival "paIDA"

11.07 Joel Remmel trio "Jazzkovsky"

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles