Parimad tulevad linnameeskonnast

Kuido Saarpuu
Copy
Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko suuri järeldusi 1:0 võiduga lõppenud kohtumisest ei tee. Mõtetes ollakse juba kolmandas voorus, kus järgmise nädala lõpus ootab ees Tartu Tammeka.
Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko suuri järeldusi 1:0 võiduga lõppenud kohtumisest ei tee. Mõtetes ollakse juba kolmandas voorus, kus järgmise nädala lõpus ootab ees Tartu Tammeka. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Premium liiga hooaja esimesed kuu parimate auhinnad kuuluvad Paide linnameeskonnale.

 

Märtsi ja aprilli parimaks mängijaks on Paide ründaja Henri Anier. 30aastane Esimeste kuude jooksul oli ründaja suurepärases hoos. Meeskonna 18 väravast on ründaja arvel lausa üheksa tabamust. Nende numbritega on Anier liiga väravalööjate edetabeli tipus.

Vjatšeslav Zahovaiko juhendamisel hoiab linnameeskond liigatabelis praeguse seisuga esikohta. Märtsikuus ei kaotanud meeskond punkte, kui võidud teeniti Narva Transi ja Viljandi Tuleviku üle. Aprilli alguses tehti küll viik TJK Legioniga, kuid seejärel alistati järjepanu FC Kuressaare, FCI Levadia, Nõmme Kalju ja Pärnu Vaprus.

Kuu parimaid mängijaid ja treenereid tunnustab alates 2018. aastast kinkekaartidega juveeli- ja kellakauplus Goldtime. Sel hooajal jagatakse parimate auhindu Premium liigas, esiliigas ja naiste meistriliigas. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles