Lillelaada korraldajad ei anna veel alla

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Türi lillelaat.
Türi lillelaat. Foto: Dmitri Kotjuh

Alanud nädal tõi veidigi leevendust toidukohtade pidajatele, kes tohivad valitsuse otsusega võõrustada külastajaid väliterrassidel. Alg- ja lõpuklasside lapsed pääsesid koolipinki, ka muuseumid ja kauplused võisid uksed valla lüüa. Küll ei toonud mai algus rõõmusõnumeid ürituste korraldajatele. Türi lillelaada kodulehel oli juba mõnda aega märge, et teave, kas laat saab teoks või mitte, tuleb 3. mail, ent eile pärastlõunal olid korraldajad veel seda meelt, et püssi põõsasse ei viska.

Türi aianduse ja mesinduse seltsi (AMS) juht Pille Marrandi ütles, et telefonikõnesid on olnud hommikust alates, küsitakse üht: kas laat tänavu toimub. Kindlat jaa- ega eisõna polnud aga Marrandi valmis ütlema veel kellelegi. Eelmisel nädalal läkitas selts kirja nii peaministrile, tervise- ja tööministrile kui ka terviseameti peadirektorile palvega vaadata üle väliürituste korraldusega seotud ettekirjutused.

Pille Marrandi on suhelnud ka Kuressaare aiandus- ja lillepäevade korraldajatega, seal peaks üritus olema juba järgmisel nädalavahetusel, aga ka saarlased on veel äraootaval seisukohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles