Türi valla kruusateede greiderdustööd ei ole läinud plaanipäraselt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal tegeletakse kolme põhilise teemaga. Esimene neist on vallale kuuluvad teed.
Sel aastal tegeletakse kolme põhilise teemaga. Esimene neist on vallale kuuluvad teed. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Türi Halduse taristuspetsialist Jaak Avik andis teada, et tänaseks on veninud Türi valla kruusateede greiderdustööde lõpp nagu ka kauaoodatud soe kevad.

Avik ütles, et greiderdustööd on lõpetatud Balti Ehitusmeistrite poolt Kabala piirkonnas. Teistes piirkondades (Türi linn, Oisu,Väätsa, Käru, Türi) greiderdustöid veel teostatakse. "Kui ilmaolud vähegi võimaldavad, loodame töödega ühelepoole saada käesoleva nädala lõpuks või tuleva nädala alguses," sõnas Avik ja lisas, et pärast greiderdustööde lõppu alustatakse tolmutõrjega, mille viivad läbi riigihankes edukaks tunnistatud Turgel Ehitus Grupp OÜ, Tariston AS, Trev-2 Grupp AS ja Eesti Teed.

Millal tolmutõrjetööde lõpp peaks olema, ei osanud Avik esialgu prognoosida. "See oleneb kõik ilmastikust, et tolmutõrje (NaCl vesilahus) toimiks võimalikult efektiivselt," selgitas Avik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles