Mäo reisiterminali vallutavad Audid

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Pixabay

J.C.M. (Järvamaa Car Meeting) kogukond plaanis 18. märtsi õhtul korraldada Mäo reisiterminali parklas Audide kogunemise. Kui toona jäi ettevõtmine riigis kehtivate koroonapiirangute tõttu ära, siis sel nädalal minnakse üritusega uuele katsele.

J.C.M. üks eestvedaja Pärt Õlekõrs andis teada, et 6. mail algusega kl 20 Mäo reisiterminali parklas toimuva neljapäevaku raames on nende sooviks kokku tuua võimalikult palju Audi marki sõiduautosid. „Keelatud ei ole ka teist marki autodega kohale tulla,” lisas ta.

Neljapäevaku raames valitakse rahvahääletusega välja kõige kaunim ja stiilsem Audi ja erilisem velg. Samuti korraldatakse autolimbo võistlus ehk selgub kõige madalam auto.

Õlekõrs pakkus, et Audisid võiks kokku tulla ikka oma paarkümmend.

Pärt Õlekõrs avaldas, et Järvamaa autohuviliste hooaeg on neil plaanis avada Avalaksu nimelise üritusega. Kui talvel kohtuti neljapäevakutel üle nädala, siis autohuviliste hooaja avamise järel, hakkavad Järvamaal neljapäevakut toimuma taas igal nädalal. Nagu ikka, kohtutakse Mäos.

„Püüame sel suvel autohuvilistele korraldada võimalikult eriilmelisi üritusi. Seda kõike muidugi vastavalt valitsuse korraldustele koroonapiirangute osas.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles