Sel korral Järvamaale võrguväljakuid ei tule

Kuido Saarpuu
Copy
Rakvere volleväljak. Pilt on illustratiivne.
Rakvere volleväljak. Pilt on illustratiivne. Foto: Rakvere spordikeskus

Selgunud on kõik kümme Eesti Võrkpalli Liidu ja Oma Ehitaja koostöös toimuva «Võrguplatsid korda!» projekti võitjat. Kui mitmel varasemal aastal on ka Järvamaa kohad antud projektist endale võrguväljaku saanud, siis tänuvu mitte.

 

Postimehes toimunud rahvahääletusel pääses kümne sekka veel neli paika, kuhu väljakud rajatakse, žürii poolt oli varasemalt välja valitud kuus võitjat.

Rahvahääletuse tulemusel ehitatakse volleplatsid Viljandi Jakobsoni Kooli juurde, Nasva külla Saaremaal, Kabli külla Pärnumaal ja Saulepi külla Pärnumaal.

Lisaks loositi Postimehes hääletanute vahel välja meeste rahvuskoondise liidri Robert Tähe mängusärk. Võitjaks osutus Kendra Jürgens ning võitjaga võtab võrkpalliliit ühendust.

Žürii valis (koosseisus: Kaido Fridolin (Oma Ehitaja AS juhatuse liige), Hanno Pevkur (EVF president), Helen Veermäe (EVF tegevjuht), Rivo Vesik (Eesti läbi aegade paremaid rannavõrkpallureid) ja Kert Toobal (Eesti meeste rahvusmeeskonna kapten)) välja kuus võitjat: Rasina küla Põlvamaal, Elva linna Tartumaal, Roela Lääne-Virumaal, Sihva küla Valgamaal, Abruka küla Saaremaal ja Pärnamäe küla Harjumaal. (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles