Isamaa lipp langeb vardast ühes kindlaimas kantsis (2)

Tiit Reinberg
Copy
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vald on erakonnale Isamaa olnud tõeline edulugu. Ligi neli aastat tagasi olnud valimistel sai partei nimekiri 23 kohaga vallavolikogus kümme kohta. Esinumber Pipi-Liis Siemann kogus Järvamaal kõige rohkem hääli – 550.

2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistel võttis Isamaa Türi 23 kohaga vallavolikogus koguni 11 kohta. Siis ei saanud Siemanni häältesaagile ligilähedale ükski teine kandidaat. Ka 2009. aastal valimised võitis Türil Isamaa ja Siemanni häältesaak oli teistest peajagu üle.

Pipi-Liis Siemann avalikustas, et sügisestele valimistele ta Isamaa nimekirjaga enam ei lähe, vaid meeskond on otsustanud kandideerida valimisliiduna. Valimisliidu tuumiku moodustavad samad inimesed, kes on samuti eelmistel valimistel kandideerinud Isamaa nimekirjas. «Kohalikul tasandil on kõige tähtsam ikka kohalik elu ja parteipoliitika siin suurt rolli ei mängi,» ütles ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles