Noor krossisõitja tõusis mainekal võistlusel poodiumile

Anne Põder
Copy
Enriko Peilmanil (vasakul) jäi esikohast puudu vaid üks punkt. Eesmärk on jõuda septembris Itaalias toimuvale finaalvõistlusele.
Enriko Peilmanil (vasakul) jäi esikohast puudu vaid üks punkt. Eesmärk on jõuda septembris Itaalias toimuvale finaalvõistlusele. Foto: Eesti motoföderatioon/Facebook

Ukrainas Koveli krossirajal sõideti tänavuste Euroopa meistrivõistluste kirdepiirkonna avaetapp, kus tosina Eesti noorsportlase seas võistles ka paidelane Enriko Peilman. Masinaklassis 65cc näitas ta enamikule konkurentidest oma selga, võites sõitude kokkuvõttes teise koha.

EMX65 klassis läksid eestlastest Euroopa meistrivõistluste finaali kohta jahtima Lucas Leok, Aston Allas, Bruno Mägi, Enriko Peilman, Enri Lustus ja Marten Raud.

Enriko isa Rene Peilman ütles, et nad jõudsid Ukrainasse kohale võistluste eelõhtul ja rajaga tutvumiseks enam aega ei jäänud. Reedel olid kohe vabatreeningud ja ajasõidud ning seejärel võistlused. Kuigi vabatreeningul näitas Lucas Leok (Husqvarna) kiireimat ringiaega, sõitsid kvalifikatsioonis end esikolmikusse Enriko Peil­man (KTM) ja Aston Allas (Husqvarna), Leok ületas lõpujoone viiendana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles