Solidaarsest annetusest osa tuli ka Koeru kooli

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Sotsiaalpedagoog Aive Volter-Kilk võttis ettevõtte Ultrawings esindajalt Avo Trekslerilt vastu saadetise, millega on Koeru nüüd maakonnas omamoodi katsekool projektis, mis soovib koolides hügieenivahendid tütarlastele tasuta kättesaadavaks teha.
Sotsiaalpedagoog Aive Volter-Kilk võttis ettevõtte Ultrawings esindajalt Avo Trekslerilt vastu saadetise, millega on Koeru nüüd maakonnas omamoodi katsekool projektis, mis soovib koolides hügieenivahendid tütarlastele tasuta kättesaadavaks teha. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba kolmandat aastat oli märtsis heategevuskampaania «Solidaarne naistepäev», mille kestel koguti vähekindlustatud naistele ja tüdrukutele hügieenitarbeid – sidemeid ja tampoone, aga ka hambapastat ja -harju. Kogutud hügieenitarbed jagati abivajajatele näiteks toidupanga kaudu ja osa läks ka Eesti Pagulasabisse ja naiste tugikeskus­tesse. Et annetajad olid tänavu eriti helded, jagus hügieenivahendeid koolidelegi.

Nii sai Koeru keskkoolis teoks mõte, mis on teemaks olnud juba ammu: nüüd on koolis hügieenivahendite varu neile, kes neid soetada ei jaksa või tihtipeale ka ei julge.

Neljapäeval võtsid kooli direktor Jaan Kabin ja sotsiaalpedagoog Aive Volter-Kilk vastu saadetise, mille tõi neile ettevõtte Ultrawings esindaja Avo Treksler. Koeru on nüüd maakonnas omamoodi katsekool projektis, mis soovib koolides hügieenivahendid tütarlastele tasuta kättesaadavaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles