Esiliiga korvpall jätkub kaheksa tugevaima mõõduvõtuga

Anne Põder
Copy
Paide Viking Window mängija Rauno Nurklik ei kõhkle vastaste kaitsest läbi murda, et palli korvi visata.
Paide Viking Window mängija Rauno Nurklik ei kõhkle vastaste kaitsest läbi murda, et palli korvi visata. Foto: Tõnis Tõnström

Paide Viking Window korvpallimeeskond jätkab täna õhtul poolelijäänud Eesti meistrivõistluste esiliiga väljalangemismänge Tartu Kalev/Estiko meeskonnaga.

Paide Viking Window abitreener Janno Viilup ütles, et koroonast tingitud pausi ja mängude ärajäämise tõttu jõudsid nad põhiturniiril mängida 22 mängust ainult 13 mängu. «Olime mängugraafiku sättinud endale sobivamalt arvestusega, et play-offide eel oleksime saanud tugevamatega mõõtu võtta ja olla heas vormis, kuid segadused graafikutes ja ootamatult peale tulnud pausid rikkusid meil paljugi ära,» selgitas ta.

Algul oli korvpalliliidus Viilupi ütlust mööda arutusel, et esimene ring mängitakse lõpuni ja paremusjärjestus selgub sellele tuginedes. Lõplik otsus oli ikkagi selline, et rohkem põhiturniiril mänge ei peeta, ja edetabel kujuneb olemasolevate punktide alusel, mis oli vähem mänge mängida saanud meeskondade suhtes muidugi ebaõiglane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles