Ehitusfirma juhist sai ettevõtte ainuomanik

Tiit Reinberg
Copy
Riho Metsla juhtimisel on Haart Ehitus püstitanud Järvamaale palju olulisi ehitisi. Üks neist on mõni aasta tagasi valminud Paide ujula.
Riho Metsla juhtimisel on Haart Ehitus püstitanud Järvamaale palju olulisi ehitisi. Üks neist on mõni aasta tagasi valminud Paide ujula. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti üks suurimaid teedeehituskontserne Verston müüs gruppi kuulunud üldehitusfirma Haart Ehitus selle praegusele tegevjuhile ja väljub üldehituse ärist, keskendudes edaspidi taristuehitusele ja -korrashoiule.

Möödunud nädalal allkirjastatud lepingu järgi müüs Verston grupi emaettevõte Verston Holding OÜ neile kuulunud 60protsendise osaluse Haart Ehituse OÜ-le ning selle väikeosanikule ja juhatuse liikmele Riho Metslale, kellele kuulub nüüd sada protsenti ettevõttest.

Poolte kokkuleppel tehingu hinda ja täpsemaid detaile ei avalikustata. Metsla jätkab ka ettevõtte juhatuse liikme ja tegevjuhina. Haart Ehituse OÜ juhatuse liikmena jätkab Marek Tiik ning lähiajal lisanduvad protsesside juht Peeter Sarv ja ehitusjuht Taavi Bremann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles