Tiitlivõitjate kõrval märgati ka Järvamaa ettevõtte toodangut

Järva Teataja
Copy
Marta pagar
Marta pagar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juba neljandat korda avaldab Eesti tsöliaakia selts oma liikmete ja jälgijate hindamise alusel tunnustust parima gluteenivaba tegija tiitli saajatele.

„Käesoleval juubeliaastal anname esmakordselt välja kuus auhinda, sest eelmise aasta olukord riigis viis meid tõdemuseni, et on oluline tunnustada ka parima gluteenivaba sortimendiga e-poodi. Käesoleval kevadel said inimesed ise esitada tiitlile nominente, kes tegutsesid aastal 2020 ning tunnustuse sai enim hääli saanud nominent,” selgitas Eesti tsüliaakia seltsi juhatuse esimees Katre Trofimov. Tiitlisaajad selgusei kuues kategoorias: parim gluteenivabu tooteid müüv kauplustekett, parim gluteenivabu tooteid müüv kodupood, parim gluteenivabu tooteid müüv e-pood, parim eestimaine gluteenivaba toode, parim välismaine gluteenivaba toode ja parim gluteenivaba toitlustaja.

„Tootjate, maaletoojate ja edasimüüjate tunnustamine nende panuse eest gluteenivabade toodete ja roogade pakkumisse on äärmiselt oluline, sest vaid nii saame neid tänada avalikult ja toetada nende pühendunud tööd,” lisas Trofimov veel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles