Selgusid laste suvise tenniselaagri kuupäevad

Anne Põder
Copy
Tennisereket ootab mängijaid.
Tennisereket ootab mängijaid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Paide spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovits rääkis juba tenniseväljakutel alanud hooaja eel, et Kose tennisekool on huvitatud oma tegevushaarde laiendamisest ja Paides järelkasvu kasvatamisest.

Et tennisemängu vastu huvi kasvatada, korraldavad nad juba sel suvel Paide tenniseväljakutel 7 - 15-aastastele lastele linnalaagrid. Laagris tehakse lastele selgeks spordiala põhitõed ja reeglid. Samuti õpitakse tennisemängu tehnikat, mängitakse ja tehakse tennisemängijale vajalikke üldfüüsilisi harjutusi. 

Nüüd on selgunud, et laagrid toimuvad kahes vahetuses: 14. – 17. juunil ja 12. – 15. juulil kell 16.00 - 17.30.

Tenniseklubi treenerin kutsuvad lapsi laagritest osa saama, et tutvust teha põneva spordialaga, mis pakub palju mängurõõmu andes samal ajal ka hea füüsilise koormuse.

Laagrisse tulles on hea, kui lapsed riietuks sportlikult vastavalt ilmale (lühike/pikk dress, spordijalatsid, peakate) ja võtaks kaasa ka joogipudeli. Reketi olemasolu ei ole vajalik, selle saab laenutada.

Treeninguid viivad läbi kvalifitseeritud tennisetreenerid Piia Pärsik (EKR V) ja Sven Tamming (EKR V).

Laagris osalemine on Paide linna lastele tasuta. Kuna kohtade arv on piiratud, siis tuleb kiirelt otsustada ning nimi kirja panna. Seda saab teha meiliaadressil kosetennis@hotmail.com või tel 5179299.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles