Väätsa rahvavollemaraton alustab juba mais

Anne Põder
Copy
Rahvavolle viimane osavõistlus peeti Väätsal ööpimeduses.
Rahvavolle viimane osavõistlus peeti Väätsal ööpimeduses. Foto: Anne Põder

Väätsa Pehme Sisustuse rahvavolle võistlussari rannavõrkpallis toob võrkpallihuvilised kokku juba järgmisel neljapäeval. Suvega on kavas mängida 20 etappi, mis annab üritusele juba vollemaratoni mõõtmed.

Võistlussarja ammune eestvedaja Ilmar Mõttus on võtnud eemärgiks sarja mahtu suurendada, sest eelnevad aastad on näidanud suurt osalejate huvi. Suvi seab mängudele küll oma piirid, aga neljapäevaõhtustele traditsioonilistele etappidele lisandub veel teisigi mängupäevi ja -paiku, mille arvelt saab etappide arvu kasvatada.

Kõik etapid mängitakse ära kolme kuuga ehk ajavahemikus 27. mai kuni 28. august. Mängud toimuvad Väätsa rannavollekeskuse liivaväljakutel ja võib-olla kusagil mujal ka. Tavakohane mängude algus on kell 18 ja osalemiseks vajalikud kolmeliikmelised võistkonnad moodustatakse kohapeal. Samuti pole eelnev kirjapanek vajalik,kuid siiski mitte keelatud.

Mõttus märkis, et nii nagu eelmistel suvedelgi, on ka sel aastal mängus rahalised auhinnad. "Toimub jackpoti mäng ning hooaja kokkuvõttes autasustatakse kaheksat rohkeim punkte kogunud meest ja naist ning parimaid noorte vanuserühmade mängijaid," märkis ta.

Viimasel etapil loositakse välja ka kaks eriauhinda ning selles osalevad need, kes on kaas ateinud vähemalt 15 etapil.

Mõttus lootis, et suvi tuleb ilus ja inimesed leiavad senisest veelgi rohkem tee Väätsa rannavollekeskusesse, et kaasahaarava mänguga sinasõprust sobitada ning kohata toredaid mängukaaslasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles