Noortel on ainulaadse esinemisala rajamisest puudu veel 919 eurot

Kuido Saarpuu
Copy
Valitsus külvas toetusteks 745 miljonit eurot.


Foto Arvo Meeks/Valgamaalane
Valitsus külvas toetusteks 745 miljonit eurot. Foto Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks

Järvamaa noortest koosnev mittetulundusühing Quorum on algatanud hooandja keskkonnas projekti nimega “Aganikufestival 2021”. Projektil on elluviimiseks vajalikust 3500 eurost puudu veel 919 eurot.

Oisus plaanitava Aganikufestivali projekti eestvedaja Sten Perillus: "Oleme kokku kogunud väga olulised 2581 eurot, mis moodustab meie eelarvest 74 protsenti. On tore tõdeda, et meie projektile on õla alla pannud 108 inimest! Toetajate seast leiab nii õpetajaid kui ka europarlamendi saadikuid - iga inimese panus on ääretult oluline!"

Lisaks hooandjatele panustavad Aganikufestivali toimumisse ka kohalikud ettevõtjad. Eesti üks suurimaid põllumajandusettevõtteid OÜ Estonia aitab luua ainulaadset festivaliala - toetajaid on teisigi.

MTÜ Quorum juhatuse liige Joonas Piir lisab: “Aganikufestivali kaudu pöörame tähelepanu Eesti maaelule ning ägedale keskkonnale. Kvaliteetse muusika ja eripärase keskkonna sümbioos pakub inimestele elamusi, mida mujalt ei saa.”

Kui hooandja projekt on edukas ning kokku kogutakse 3500 eurot, siis rajatakse Oisu alevikku ainulaadne festivaliala, mis koosneb 150 põhupallist. Aganikufestivali peaesinejateks on Marek Sadam, Ott Lepland ja Jarek Kasar.

Lisaks peaesinejatele saavad ka kohalikud noored esinemiskogemuse võrra rikkamaks.

Toetusi saab teha hooandja keskkonnas 7. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles