Vallavalitsus valmistub kolima

Kuido Saarpuu
Copy
Türi vallavalitsus kolib endisse algklasside majja. Et kabinettidele ruumi teha, kuid säilitada vana maja algupära, kasutatakse palju klaaspinda.
Türi vallavalitsus kolib endisse algklasside majja. Et kabinettidele ruumi teha, kuid säilitada vana maja algupära, kasutatakse palju klaaspinda. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi vallavalitsus annab teada, et vallamaja ametnikud ja teenistujad kolivad ajavahemikul 21.- 28. mai praegusest haldushoonest Kohtu tn. 2, uude, Hariduse tn 3 asuvasse hoonesse.

Et kolimise ajal on kodanike vastuvõtu korraldamine raskendatud, siis palutakse kindlasti kohtumised eelnevalt telefonitsi kokku leppida. Osakondade kolimispäevadel ametnikel vastuvõttu ei ole.

Rahandusosakond kolib 21. mail ja on uutes ruumides alates 24. maist. Haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakond kolib 24. - 25. mail ja on uutes ruumides alates 26. maist. Majandusosakond kolib 25. - 26. mail ja on uutes ruumides alates 27. maist. Kantselei kolib 26. -27. mail ja on uutes ruumides alates 28. maist. Vallavanem ja tema otsealluvuses olevad ametnikud kolivad 27. -28 mail ja on uutes ruumides alates 31. maist.

Kassa on neljapäeval, 27. mail avatud Kohtu 2 hoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles