Mudilasi oodatakse karikasarjas pedaalima

Anne Põder
Copy
Roosna-Alliku mudilaste jooksuvõistluse eestvedaja Tiiu Väli (pildil vasakul)ei pelga ka ise lastele eeskuju näidata ning spordib nendega rõõmsalt kaasa.
Roosna-Alliku mudilaste jooksuvõistluse eestvedaja Tiiu Väli (pildil vasakul)ei pelga ka ise lastele eeskuju näidata ning spordib nendega rõõmsalt kaasa. Foto: Dmitri Kotjuh

Roosna-Alliku mudilaste karikasari jätkub juba sel reedel rattasõiduga põhikooli staadionil. Tegemist on sarja kolmanda osavõistlusega, kus eelkooliealised lapsed jätkavad pingutamist karikatele ja medalitele.

Võistlussarja eestvedaja Tiiu Väli märkis, et rattasõit saab olema sportlik-sõbralik ettevõtmine, kus igaüks sõidab vastavalt võimetele. "Kindlasti on kiivri kandmine kohustuslik, sest liikluskasvatus on oluline maast madalast. Samuti eeldame, et ratas, millel laps sõidab, on tehniliselt heas korras," sõnas ta.

Esimesed stardid plaanitakse põhikooli staadionil anda kell 18 õhtul. Kohal võiks Väli sõnul olla aga juba varem, et rajaga tutvuda ning julgust koguda. Eelnev kirjapanek pole kohustuslik, kuid eurose stardimaksuga tuleks igal osalejal kohapeal siiski arvestada.

Mudilaste karikasarajas koguvad lapsed osaluskordi. Kes kõigil neljal etapil kaasa teeb, saab hooaja lõpuks karika. Kes osaleb kolmel võistlusel, saab medali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles