Oisu lasteaias avati hotell

Kuido Saarpuu
Copy

Retla-Kabala kooli Oisu lasteaed pidas plaani kevadel oma aeda meisterdada putukahotell.

Retla-Kabala kooli Oisu lasteaia õpetaja Anneli Raitar andis teada, et nad uurisid lastega, milline see hotell välja näeb, tegid jooniseid ja korjasid materjali, millega „tube“ sisustada.

Lapsevanem Lisann Komp abistas materjaliga ja siis läks juba suurema rühmaga saagimiseks, puurimiseks ja kopsimiseks. Väikesed Naerulinnu rühma lapsed korjasid samuti materjali ja olid hotelli „tubade“ sisustamisel suureks abiks.

Ühtlasi kuulutati välja ka nimekonkurss ja nüüd on lasteaias Putu-Mutu hotell.

Raitar lisas, et Oisu lastaed on oma kodukohast alati hoolinud. “Võtsime osa prügikoristuskampaaniast „Hoolin kodukohast“ ,mille korraldas Oisu Kultuuri ja Arengu Selts. Kõigi osalejate vahel toimus auhinnaloos ja meie lasteaiale naeratas loosiõnn. Lasteaed sai endale vahva maali ning tervisliku ja maitsva kingikoti.”

Kevadel tuleb ikka maha panna seemneid ja kuna lasteaia aknalaual olnud maitsetaimed on juba söödud, otsustati teha päris oma peenar, et ka õuest saaki saaks.

Oisu lastaed käis mais Retla-Kabala kooliga koos Pokumaal. “Olimegi juba ära unustanud kui vahva on lasteaiast kaugemale saada,” vahendas õpetaja.

Nüüd toimuvad ettevalmistused lasteaia õuealale energiaringi ehitamiseks, milles lööb kaasa kogu lasteaiapere. See saab olema mõnus koht, kus alustada sissejuhatusega õuesõppesse või terve õuetegevuse läbi viia.

Ees ootab Oisu lasteaia lapsi ka Tallinna Maijooks. Seekord küll virtuaalselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles