Järva-Jaani vabatahtlikud püüavad remondiraha

Kuido Saarpuu
Copy
Riigi reservid on vähenenud mitme miljoni euro võrra.
Riigi reservid on vähenenud mitme miljoni euro võrra. Foto: Marek Studzinski/ Unsplash

LHV remondilaenu toetuskonkurss „Kes teeb ära?“ on selleks korraks lõppenud. 53 esitatud projekti seast on nominendid valitud ning esimesed toetuse saajadki selgunud.

Konkursi võitja selgub järgmiste nominentide seast: MTÜ Kangsti Külaselts, Kangsti külamaja katuse uuendamiseks ja renoveerimiseks ehitusprojekti koostamiseks; MTÜ Kõmsi Külaselts, Kõmsi heaolu keskuse loomiseks; Sinimäe Põhikool, Kooli hoovi korrastamiseks ja õuepaviljoni rajamiseks; Järva-Jaani Tuletõrje Selts, Järva-Jaani tuletõrje komandohoone kaasajastamiseks; MTÜ Peri Külaselts, Peri küla kiigepargi rajamiseks ja MTÜ Lõuna-Mulgimaa Puuetega Inimeste Ühing, Abja päevakeskuse remonttöödeks.

Konkursi toetusfondi suuruseks on 20 000 eurot.

Järva-Jaani Tuletõrje Selts, Järva-Jaani tuletõrje komandohoone kaasajastamine

Vabatahtlikke päästjaid koondav selts on võtnud vastutuse seista oma kogukonna liikmete turvalisuse eest. Järva-Jaani tuletõrjujad osalevad päästetöödel ning tegelevad õnnetuste ennetamisega, tuleohutusega ja kustutusvõtete õpetamisega. Projektiga soovitakse renoveerida seltsi komandohoonet ja rajada uus turvalisem väljasõidutee päästemasinatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles