Järva-Jaani vabatahtlikud püüavad remondiraha

Kuido Saarpuu
Copy
Riigi reservid on vähenenud mitme miljoni euro võrra.
Riigi reservid on vähenenud mitme miljoni euro võrra. Foto: Marek Studzinski/ Unsplash

LHV remondilaenu toetuskonkurss „Kes teeb ära?“ on selleks korraks lõppenud. 53 esitatud projekti seast on nominendid valitud ning esimesed toetuse saajadki selgunud.

Konkursi võitja selgub järgmiste nominentide seast: MTÜ Kangsti Külaselts, Kangsti külamaja katuse uuendamiseks ja renoveerimiseks ehitusprojekti koostamiseks; MTÜ Kõmsi Külaselts, Kõmsi heaolu keskuse loomiseks; Sinimäe Põhikool, Kooli hoovi korrastamiseks ja õuepaviljoni rajamiseks; Järva-Jaani Tuletõrje Selts, Järva-Jaani tuletõrje komandohoone kaasajastamiseks; MTÜ Peri Külaselts, Peri küla kiigepargi rajamiseks ja MTÜ Lõuna-Mulgimaa Puuetega Inimeste Ühing, Abja päevakeskuse remonttöödeks.

Konkursi toetusfondi suuruseks on 20 000 eurot.

Järva-Jaani Tuletõrje Selts, Järva-Jaani tuletõrje komandohoone kaasajastamine

Vabatahtlikke päästjaid koondav selts on võtnud vastutuse seista oma kogukonna liikmete turvalisuse eest. Järva-Jaani tuletõrjujad osalevad päästetöödel ning tegelevad õnnetuste ennetamisega, tuleohutusega ja kustutusvõtete õpetamisega. Projektiga soovitakse renoveerida seltsi komandohoonet ja rajada uus turvalisem väljasõidutee päästemasinatele.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles