Kuuliveeretamise avaetapile tuli mitukümmend osalejat

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Türi spordiklubide liit

Teisipäeva õhtul toimus Roosna-Alliku lJärvamaa petanki seeriavõistluse esimene etapp

Võistlema asus 30 inimest. Mängiti Šveitsi süsteemis viis vooru, kus enne viimast vooru oli kõik veel lahtine ja viimase mänguga toimus kohtades väga palju muudatusi.

Esimese etapi võitjateks tunnistati Anneli Suits, Enn Lehtpuu ja Ain Vilismäe Paidest. Teise koha mängisid välja Veroonika Saar, Robin Randrüüt ja Vahur Raudsepp Väätsalt. Kolmandaks langesid Liisa Gritšenko, Ain Tamme ja Kalev Lillepea Türilt ja Väätsalt. "Suured tänud Paide Kunstikoolile, kes jagas loosiauhindu ja Kalev Lillepeale, kelle kuldsed käed valmistasid esimestele kohtadele auhinnad. Loomulikult teeme suure kummarduse Alliku naistele, Tiiu Väli ja Eve Sissas, kes meid võõrustasid ja rajad maha märkisid," ütles seeriavõistluste üks korraldaja, Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko. 

Seeriavõistluse järgmine osavõistlus toimub juba 8. juunil Paide vallimäel algusega kell 18. 

Täna aga on võimalik osaleda Järvamaa discgolfi seeriavõistlusel, mis algab Türi Kõrgessaare discgolfi rajal kell 18.45 ja neljapäeval saavad kõik jooksuhuvilised panna end proovile ümber Väätsa järve jooksul kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles