Türil tunnustati laste suurimaid sõpru

Kuido Saarpuu
Copy

Türi vallavalitsus kuulutas 1. aprillil esmakordselt välja konkursi "Lapse hea toetaja", et tunnustada inimesi ja organisatsioone, kes kaasava hariduse, teenuste või muude tegevustega toetavad Türi valla laste arengut. Teisipäeval tunnustati konkursi laureaate ja nominente.

Türi valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja Kaia Iva sõnas konkurssi ellu kutsudes, et tavapäraselt kiputakse laste ja ka õpetajate-kasvatajate-perede tulemusi mõõtma heade hinnete, konkursivõitude vmt mõõdupuuga. "Seekord kutsume märkama ja tunnustama just neid, kes sedalaadi tähesärast võivad kõrvale jääda, kuid kes samuti aitavad lapsel või noorel astuda neid samme, mis lapse enda jaoks on kuldmedalit väärt," selgitas Iva.

Konkursile kandidaatide esitamine lõppes 16. aprillil märkimisväärse nominentide arvuga. Tunnustamiseks oli võimalik ettepanekuid teha neljas kategoorias. Türi valla haridusasutuste, koolide ja vallavalitsuse töötajate ning lapsevanemate poolt laekus vallavalitsusse 28 ettepanekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles