Isamaalaste ja nende linnapea teed võivad lahku minna

Tiit Reinberg
Copy
Kui Priit Värk (paremal) 2017. aasta 6. novembril Paide linnapeaks valiti, oli toonase volikogu esimehe Aivar Tubli (vasakul) järel järgmisena teda õnnitlemas erakonnakaaslane Mihhail Feštšin. Nüüd on kahe isamaalse suhted pehmelt öeldes keerulised.
Kui Priit Värk (paremal) 2017. aasta 6. novembril Paide linnapeaks valiti, oli toonase volikogu esimehe Aivar Tubli (vasakul) järel järgmisena teda õnnitlemas erakonnakaaslane Mihhail Feštšin. Nüüd on kahe isamaalse suhted pehmelt öeldes keerulised. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Isamaa on Paides võitnud viimased kolmed valimised. Ligi neli aastat tagasi sai erakond linnapeakoha jälle endale ja kuigi vahepeal on koalitsioonipartner vahetunud, siis Priit Värgi linnapeatool pole kõikunud.

Isamaa võiks minna ka sügisestele valimistele vastu kindla favoriidina, kuid juba on avalikult teada, et lõhe on Paides nii suureks läinud, et arutusel on variant minna valimistele uue linnapeakandidaadiga või lööb Priit Värk Isamaa nimekirjast lahku ja läheb valimistele oma seltskonnaga.

Olenemata ametlikest tiitlitest on Isamaa Paide liider aastaid olnud Mihhail Feštšin, kes on alati valimistel hea tulemuse teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles