Kettagolfisari alustas arvuka osavõtjaskonnaga

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Liisa Gritšenko

Türi Kõrgessaare discgolfi rajal algas Järvamaa discgolfi seeriavõistlus. Terve päev sadanud vihm ei hirmutanud võistlejaid ja kohale tuli 60 harrastajat. Preemikas kohale tulemise eest muutus ka ilm mängijatele aina soodsamaks.

Eliitklassi parimaks osutus Ardi Roomelt, kes lõpetas mängu tulemusega -12, teist kohta jäid jagama kolm mängijat tulemusega -11. Kuna kahe ringi peale tegi stabiilsema mängu Riho Rogov, siis tunnistati tema teiseks ja Asko Krais kolmandaks.

Edasijõudnud mängijate seas võidutses Alo Paumets tulemusega -8, kellele järgnes taas kolm mängijat tulemusega -7. Stabiilsema mängu tegid Raimo Verkmann ja Alar Lehtmets, kes võitsid vastavalt teise ja kolmanda koha.

Harrastajate parim oli Teet Laur tulemusega -7 ja talle järgnes Kert Kiik tulemusega -6. Kolmas oli tulemusega -5, Priit Ling. Tulemused on leitavad siin!

CTP parimateks olid Merilyn Ivask ja Argo Kuutok. Kuna igapäevasele rajale oli vaja lisada juurde kolm korvi, et mahutada ära kõik mängijad, siis visati seitsmel korral ka Hole-In-One ehk ühe viskega korvi. Uued rajad olid küllaltki lühikesed ja soodustasid võimalust. Vaid üks võistleja, Jaanus Jõeveer, suutis visata Hole-In-One Türi Kõrgessaare õigel ehk statsionaarsel rajal, milleks oli esimene rada. Teda ootab viimasel etapil väike meene, mis jääb seda hetke meenutama.

Võistluse lõppedes jagati loosiauhindadena kettaid, pizzakioski-, Elamuspargi ja discgolf.ee kinkekaarte.

Seeriavõistluse teine etapp toimub 9. juunil kell 18:45 Aravetel.

Galerii!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles