Inimketti mahub veel lülisid juurde

Järva Teataja
Copy
KÄEST KÄTTE: Raamatukogu keskusesse ümberkolimiseks moodustati 150 õpetajast ja õpilasest inimkett. 
Neeme Rand
KÄEST KÄTTE: Raamatukogu keskusesse ümberkolimiseks moodustati 150 õpetajast ja õpilasest inimkett. Neeme Rand Foto: Saarte Hääl

Täna pärastlõunal leiab aset Türi raamatukogu suur kolimisaktsioon, mille käigus kolitakse raamatukogu vanas asukohas, Kohtu tänava majas asuvad raamatud uuele, Hariduse tänaval asuvale pinnale. Kolimise jaoks moodustatakse inimkett ja nii jõuavadki raamatud käes-kätte liikudes ühest kohast teise. Ketis aga on osalejatele veel kohti.

Raamatukogu direktor Astrid Karpender sõnas, et eelnevalt on oma osalussoovist teada andnud paarkümmend eraisikut, ent abijõude on tulemas ka Türi vallavalitsuse allasutustest. Nii näiteks mahutavad end inimketti Türi kultuurikeskuse töötajad, Türi ühisgümnaasiumi õpilased ja töötajad, aga abiväge tuleb ka naaberlinnast Paidest. „Meile on appi lubanud tulla Järvamaa keskraamatukogu töötajad,” märkis Karpender. Ta lisas veel, et kui mõni eraisik leiab, et tal on reedesel päeval kella 14-16 ajal vaba aega ja soov kolimisaktsioonis kaasa lüüa, võib ta julgelt kohale tulla ning eelnevalt oma tulekust teatada pole tarvis.

Talguliste abil moodustatakse Hariduse 3 ja Kohtu 2 majade vahele inimkett, mille osalised raamatuid käest-kätte andes punktist A punkti B toimetavad. Kolimine algab kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles