Telia mobiilne esindus jõuab esimesena Paidesse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kui tulevikus saavad esinduseta maakonnakeskustes olema Telia iseteeninduskapslid, siis seni tuleb järvalastel hakkama saada suvel maakonnast läbi vurava mobiilse teeninduspunktiga.
Kui tulevikus saavad esinduseta maakonnakeskustes olema Telia iseteeninduskapslid, siis seni tuleb järvalastel hakkama saada suvel maakonnast läbi vurava mobiilse teeninduspunktiga. Foto: Telia Eesti/Facebook

Et veidigi leevendada hiljutist Telia esinduse sulgemist Paides,külastab Telia mobiilne esindus esimesena oma suvetuuri algul just Paidet. 

Telia meediasuhete juht Raigo Neudorf andis teada, et mobiilses esinduses on kõikidel soovijatel võimalik vormistada ettevõtte teenuseid, samuti pakutakse seenioridele digiabi. Kui kohalikel Telia klientidel on muresid, millele nad pole mingil põhjusel seni lahendust leidnud, on nad teretulnud neid liikuvasse teenindusse nõu saama.

Neudorfi sõnul on tegemist suvekuudel mööda Eestit ringi liikuva esindusega, mille esimene peatuspaik saab 1. juunil olema Paide Maksimarketis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles