Albu discgolfipark tõi sportlased kokku

Kuido Saarpuu
Copy
Discgolfi väljaku avamine.
Discgolfi väljaku avamine. Foto: Marko Saarm / Sakala

28. mail avati Männil kettagolfipark, õpetati kettagolfi algtõdesid ja tunnustati Albu–Ambla piirkonna tublimaid sportlasi

Vallavanem Arto Saar ütles, et Järva vallas oli 2020. aastal 59 sportlast, kes saavutasid Eesti meistrivõistlustel medali, neist Albu–Ambla piirkonnast 41, enamasti suusatajad ja tõstjad. „Sügav kummardus teile, et olete Järva valla lippu nii kõrgel hoidnud ja saavutanud tublisid tulemusi mitte ainult maakonna, vaid ka Eesti ja rahvusvahelisel tasemel – selles mõttes on Järva vald väga rikas," ütles Saar ja avaldas lootus, et indu ja jaksu jagub ka edaspidiseks. „Sporditegemine annab palju kaasa ka tavaelus hakkama saamiseks – teil on vaja püsivust, sihikindlust, kontsentreerumisvõimet, meeskonnaaladel ka koostöö tegemist."

SK Vargamäe pidas 2020. aasta kesksuvel oma 20. sünnipäeva. Treener Ahti Uppin ütles, et juubeliaasta vääriliselt kogunes ka kuldmedali võite 20, peoga hõbedaid ja pronkse peale. „Oleks võinud rohkemgi olla. Enne koroonat, 7. märtsil toimunud Eesti meistrivõistlustel oli meil väga hea medalisaak – kolm meistrit, pluss veel hulk medaleid. Siis tuli pikk, pikk paus," rääkis ta keerulisest hooajast. „Võitsime Eesti meistrivõistlustelt eelmisel aastal kokku 74 medalit."

Männil avati ka üks mitmest kettagolfipargist, mis paari aasta jooksul on Järva valda valminud. „Aasta lõpuks saab neid kokku olema kaheksa, et kõik saaksid värskes õhus end liigutada. Just koroonaajal on see hea võimalus sõprade või perega mõtestatult looduses liikuda, sest siin tuleb mängu ka hasart," ütles Saar oma kogemustele tuginedes, tegi raja avaviske ja tutvustas huvilistele, mis spordiala on kettagolf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles