Autoklubilised alustavad hooaega suure avaüritusega

Järva Teataja
Copy
Autohooaja avamine. Pilt on illustratiivne.
Autohooaja avamine. Pilt on illustratiivne. Foto: Kuido Saarpuu

Autohuvilisi koondav Järvamaa Car Meeting kogukond alustab laupäeval hooaega suure avaüritusega. Ettevõtmine saab teoks koostöös Paide puhkekeskusega.

Lubatakse, et avaüritusel on rohkelt tegevusi nii suurtele kui ka väikestele autohuvilistele- toimub helirõhuvõistlus, juhid saavad oma tugevust näidata aga kanistrite hoidmises ja käsipumbaga rehvi pumpamises. Samuti valitakse näitusele tulnud masinate seast välja silmapaistvaim auto.

Järvamaa Car Meetingu üks eestvedaja Pärt Õlekõrs selgitas, et erinevate koroonapiirangute tõttu on sel kevadel ära jäänud lugematu arv üritusi, kuid nemad võtsid klubi tuumiku kokku ja otsustasid, et suur avaüritus siiski tuleb. "Selle nimel, et asi saaks toimuda, oleme viimased kolm nädalat omajagu vaeva näinud," tunnistas ta. "Nii peaks näitusealale tulema oma 30 autot, nende seas nii mõnigi autopärl. Autosid tuleb kohale üle Eesti ja näha saab nii Vene, Saksa kui ka Jaapani tehnikat."

Avaüritus saab puhkekeskuse sisehoovis alguse kell 18. Ürituse lõpp on kell 22. Pärt Õlekõrs selgitas, et see on nende klubi esimene suurem üritus. Kui kõik läheb korda, siis augusti alguses peaks Järvamaal tulema järgmine suurem autoüritus.

Õlekõrs lootis nii avaürituse külalistelt ja ka puhkekeskuse naabritelt mõistvat suhtumist. Tasub arvestada, et avaüritusel on muusikat mängimas erinevad diskorid. 

Lisainfo!

Päeva esimeses pooles toimub sealsamas aga laat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles