Tublid õppurid said tunnustuse osaliseks

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy

4. juunil kutsus Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann 41 Türi valla koolide tublimat lõpetajat uuenduskuuri läbinud vallamaja saali, et õpilasi tänada ja tunnustada.

Pidulikust üritusest paluti osa võtma tublid noored, kellel on suurepärased saavutused õppetöös ja spordis, kes on tulemuslikult esindanud kooli aineolümpiaadidel ja konkurssidel, kes on aktiivselt osalenud koolielus, kes on head toetavad kaaslased ja oma kooli väärtuste väärikad kandjad. Esindatud olid Türi ühisgümnaasium, Türi põhikool, Laupa põhikool, Retla-Kabala kool, Väätsa põhikool ja Türi muusikakool.

Aastaid kestnud ja traditsiooniks saanud vastuvõtul tänas vallavanem Pipi-Liis Siemann õpilasi tubli töö eest ning rõhutas, et koduvald hoiab tublidel noortel silma peal ka edaspidi. Kõikidele koolilõpetajatele head teed soovides andis vallavanem üle tänukaardid ja meened.

Vastuvõtu ametliku osa lõpetasid Stefan ja Frederik, kes andsid lühikese kontserdi. Vastuvõtul osalejad tegid vallavanemaga ühispilti ning maitsesid Türi Põhikooli kokkade valmistatud suupisteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles