Järvalased tegid esimesi olümpiastarte

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Steven Marti Lillipuu (rohelises särgis) ja Romet Randalainen (paremal sinises särgis) on sprindirajal juba vanad rivaalid. Ka sarja «TV 10 olümpiastarti» avaetapil hõivasid nad parimad kohad.
Steven Marti Lillipuu (rohelises särgis) ja Romet Randalainen (paremal sinises särgis) on sprindirajal juba vanad rivaalid. Ka sarja «TV 10 olümpiastarti» avaetapil hõivasid nad parimad kohad. Foto: Anne Põder

Koroonapiirangute tõttu õigel ajal ära jäänud legendaarne noorte kergejõustikusari «TV 10 olümpiastarti» tegi eelmisel nädalal algust maakonna avaetapiga.

Esimesel osavõistlusel Türi staadionil olid kavas 60 meetri jooks, kaugushüpe, kõrgushüpe, kuulitõuge ja pallivise. Võistlejaid oli Türi, Laupa, Väätsa ja Imavere põhikoolist, mõlemast Paide põhikoolist ja Koeru keskkoolist. Osalejaid polnud küll ohtralt, kuid siiski sedavõrd palju, et konkurentsi tekitada.

Poiste nooremas vanuseastmes 60 meetri jooksus ja kõrgushüppes võidutsenud Steven Marti Lillipuu Türi põhikoolist märkis, et tema lemmikalad ongi jooksudest sprint ja hüpped. «Kahjuks jättis koroonapaus tehnilistesse aladesse oma jälje, sest trenni ei saanud teha. Kuigi kõrgushüppes tuli isiklik rekord 1.30, oli vaim valmis isegi kõrgemaks hüppeks, kuid seekord seda veel ei tulnud. Sprindi aeg ei üllatanud, see oli tavapärane,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles