Tuntud äripetturid püüavad lehekuulutustega taas ohvreid

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Viimati mõisteti Teet Märtman kohtus kriminaalsete tegevuste eest süüdi tänavu veebruaris. Vangi ta minema ei pidanud.
Viimati mõisteti Teet Märtman kohtus kriminaalsete tegevuste eest süüdi tänavu veebruaris. Vangi ta minema ei pidanud. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Aastate eest Kanal 2 saatest «Võsareporter» tuntuks saanud ­petturärimehed Tiit ja Teet tegutsevad jälle ning püüavad uusi­ kliente ka maakonnalehtede kuulutuste kaudu. Kahjuks on nende kuulutused jõudnud ka Järva Teataja veergudele. Et inimesed teaksid olla ettevaatlikud, vahendame lugusid, kuidas kelmid on valenime all võltslubaduste abil inimestelt raha kätte saanud.

Nagu tavaliselt, tegutsevad Tiit ja Teet Märtman, kes varem kandsid nime Kääpa, mustri järgi, kus reklaamide kaudu leiavad töösoovija, võtavad ettemaksu ja jätavad tellija pika ninaga.

Näiteks viimati on mitme ajalehe kuulutustes pakutud tänavakivide paigaldust, aedade ehitust ja lammutustöid. Kuulutaja kasutab erinevaid telefoninumbreid, viimati 5893 9700. Oma nimeks on telefonile vastaja öelnud näiteks Tanel Laidna, Martin Kupp ja Steven Maan. Mõne aja pärast pole kuulutuses toodud number enam kasutuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles