Soome saab laevaga reisida ka üht vaktsiinidoosi tõendava tõendiga

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Tallinna Sadama teatel on nende tasud Stockholmi ja Helsingi sadamatega võrreldes madalamad, Tallinki hinnangul on ostujõupariteeti arvestades tasud vähemalt 20 protsenti keskmiselt kõrgemad.
Tallinna Sadama teatel on nende tasud Stockholmi ja Helsingi sadamatega võrreldes madalamad, Tallinki hinnangul on ostujõupariteeti arvestades tasud vähemalt 20 protsenti keskmiselt kõrgemad. Foto: Kaupo Kalda/Tallink

Alates teisipäevast saab laevaga Soome reisida ka vähemalt ühe vaktsiinidoosi saamist tõendava vaktsineerimistõendi ettenäitamisel, kuid endised karmid reisipiirangud Soome sisenemisel jätkuvad 27. juunini.

Alates teisipäevast aktsepteerib Tallink Grupp laevaga Soome reisimisel laevapardale pääsuks lisaks negatiivse koroonatesti tulemuse tõendile ja koroonaviiruse läbipõdemist tõendavale dokumendile ka vaktsineerimistõendit. Aktsepteeritav on juba esimese vaktsiinisüsti manustamist tõendav dokument, kuid esmane vaktsineerimine peab olema läbi viidud vähemalt 21 päeva enne reisi.

Vaktsineerimistõendi aktsepteerimine pardalepääsuks ei muuda teisi jõus olevaid reisipiiranguid, mille Soome on piiriületusel kehtestanud kuni 27. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles