Suvevollel mängiti õhtu pikaks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Suvevolle teise etapi parimad mehed Paide turniiril.
Suvevolle teise etapi parimad mehed Paide turniiril. Foto: Kadri Toom

Üle-eestilisel Suvevolle rannavõrkpalli võistlussarja teisel etapil Paides sai seekord näha põnevaid finaaliheitlusi.

Peakorraldaja Piret Reinfeld ütles, et osalemas oli seekord 18 naist ja 23 meest ning seekordse auhinnalaua kattis Tainas Catering ja Tartu Mill. "Õhtu kujunes nauditavaks, sest mänge saatis päikesepaiste ja peaaegu tuuletu ilm, mis lubas võrkpallureil palli valdavalt omatahtsi liigutada," rääkis ta.

Nagu esimesel etapi, nii ka nüüd kestsid pallilahingud neli tundi. Naised said seekord õhtule veid varem. Enne kojuminekut astusid pjedestaalilt läbi esikoha võitnud Mari Tool, Kirsi Tamsalu ja Johanna Teder. Et sinna jõuda pidasid nad maha tasavägise finaalmängu, milles geimid jäid küll viiki, kuid kaks vähem saadud punkti tõid siiski paremuse. Teise kohaga pidid leppima Meribel Insler, Anne Põder, ja Siive Kams. Kolmandale kohale peetud mängust väljusid võidukalt Anete Kõiv, Lisete Puk ja Maive Sibul.

Suvevolle teise etapi naiste turniiri paremad Paides.
Suvevolle teise etapi naiste turniiri paremad Paides. Foto: Kadri Toom

Meestest viisid võidu koju tõeliselt võitluslikust finaalist Ilmar Mõttus, Vahur Sillasoo, Eduard Mäits ja Ain Kanne. Teise koha võtsid vastu Kristofer Virkoja, Janar Lehtniit, Erjo Paris ning Kevin Saluste. Kolmandaks tulid Aksel Õunapuu, Markus Salum ja Viljo Jüristo.

Reinfeldil oli hea meel, et ilus suveilm tõi randa seekord palju kaasaelajaid. "Suur rõõm oli platsil kohata ka uusi mängijaid," märkis ta. "Kindlasti julgustan võrkpallisõpru osalema, sest Suvevolle on sõbralik mäng, kus ei ole kaotajaid."

Järgmine Suvevolle etapp on teisipäeval 15. juunil ja ikka Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles