Motopoiss sõitis end jälle poodiumile

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Enriko ja tema isa Rene Peilman tunnevad Poolas saadud poodiumikohast rõõmu, sest see on sammuke lähemale suvise eesmärgi täitmisele jõuda Euroopa meistrivõistluste finaali.
Enriko ja tema isa Rene Peilman tunnevad Poolas saadud poodiumikohast rõõmu, sest see on sammuke lähemale suvise eesmärgi täitmisele jõuda Euroopa meistrivõistluste finaali. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel oli Poolas Gdanski krossirajal kirderegiooni Euroopa meistrivõistluste teine etapp, kus EMX 65 klassis läks kaksikvõit Eesti poistele Lucas Leokile (Husqvarna) ja paidelasele Enriko Peilmanile (KTM).

Enriko isa Rene Peilman ütles, et võistluspäev algas neile suure ehmatusega, kui Enriko lasi treeningul ühe hüppe liiga pikaks ja kukkus õnnetult. «Kuigi luud jäid terveks, kartsime, et midagi võib võistlussõitude ajal siiski tunda anda, aga ta pidas mõlemad sõidud vapralt vastu ja andis endast parima,» selgitas ta.

Peilman märkis, et seekord võidutses Enriko kodumaine konkurent Lucas Leok, kes alustas etappi hästi juba laupäeval, kui võitis esmalt ajasõidu ja oli seejärel ka kvalifikatsioonisõidu parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles