Kiired jalad, kõrged hüpped ja kauged lennud viivad edasi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Poiste nooremas vanuseklassi võitis tõkkejooksu Steven Marti Lillipuu (paremal), kes edestas Romet Randalainenit (tema kõrval).
Poiste nooremas vanuseklassi võitis tõkkejooksu Steven Marti Lillipuu (paremal), kes edestas Romet Randalainenit (tema kõrval). Foto: Türi põhikool/Facebook

Sarja «TV 10 olümpiastarti» teisel osavõistlusel näitasid maakonna kergejõustikunoored häid tulemusi. See oli veel viimane mõõduvõtt enne esimest üleeestilist võistlust, kuhu läks maakonda esindama Laupa ja Imavere põhikooli ühendvõistkond ja mõni üksikvõistleja.

Teisel osavõistlusel oli tüdrukute konkurents tihedam kui poistel. Tüdrukute nooremas vanuseklassis paistsid kahe ala kokkuvõttes silma Kätriin Nukke Koeru keskkoolist ja Annaliisa Aren Türi põhikoolist. Nukke võitis ajaga 10,6 60 meetri tõkkejooksu ja oli kaugushüppes 3.86meetrise hüppega teine. Aren võitis 3.91 meetriga kaugushüppe ja oli ajaga 11,0 tõkkejooksus kolmas.

Tüdrukute vanemas vanuseklassis oli igal kolmel alal ise võitja. Ühe esimese ja ühe teise kohaga lõpetas võistluse kolm sportlast: Liis Margaret Tamme ja Diandra Leppenit Paide Hammerbecki põhikoolist ning Iris Maria Kass Türi põhikoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles