Järvalased tegid kaitseliidu meistrivõistlustel individuaalselt hiilgavaid sooritusi

Urmas Glase
Copy
Meelis Kiisk (vasakul) hoolitses, et Kaitsliidu meistrivõistlustel välja teenitud kümnest meistriklassi laskurimägist üks jõuaks Järva malevasse.
Meelis Kiisk (vasakul) hoolitses, et Kaitsliidu meistrivõistlustel välja teenitud kümnest meistriklassi laskurimägist üks jõuaks Järva malevasse. Foto: Kaitseliit

Möödunud nädalavahetus tõi Männiku lasketiiru kokku Kaitseliidu struktuuriüksuste kui mitte riigi parimad laskurid ilmselt aegade suurima laskevõistluseks ning Kaitseliidu meistrivõistluste lõpuprotokoll näitab, et ka järvalased võistlesid välja poodiumiastmete kõiki kohti.

Meistrivõistluste krooniks andis Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi Kaitseliidu meisterlaskuri märgi Järva maleva laskur Meelis Kiisale, kes meistriklassis sportpüssist 3 x 20 lasku 50 meetrilt harjutuses lasi 578 silma ja võitis sellega oma võistlusklassis esikoha.

Võistluse kõrget taset kinnitab protokolli, kus tulemuste põhjal täideti  75 Kaitseliidu esiküti normi ja seitse Eesti Laskurliidu meistersportlase normi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles