Valitsus leevendas COVID-19 piiranguid

Järva Teataja
Copy
Suvisel laatade ajal kerkivad küsimused, kas välilettidel toidu müüjad täidavad kõiki toiduohutusnõudeid ning kauplemine on ikka maksuseadustega kooskõlas.
Suvisel laatade ajal kerkivad küsimused, kas välilettidel toidu müüjad täidavad kõiki toiduohutusnõudeid ning kauplemine on ikka maksuseadustega kooskõlas. Foto: Laila Kaasik

Valitsus otsustas leevendada alates 28. juunist COVID-19 piiranguid, tõstes nii siseruumides kui välitingimustes lubatud osalejate piirarve.

Sisetingimustes tohib hajutatuse nõuet ja 50 protsendilist ruumitäitumust järgides üritustest ja tegevustest osa võtta kuni 1000 ja välitingimustes kuni 5000 inimest.

„Leevendused ei tähenda siiski, et võiks ettevaatuse kaotada. Viirus levib endiselt inimeselt inimesele ja ei ole meie keskelt kuhugi kadunud, seega palun käituge vastutustundlikult," ütles peaminister Kaja Kallas. "Eestis on levima hakanud koroonaviiruse India ehk delta tüvi, mis on varasematega võrreldes veelgi nakkavam ning seda tuleb tõsiselt võtta. On oluline teada, et vaktsiinid pakuvad siiski ka delta tüve vastu arvestatavat kaitset. Seega, igaüks annab vaktsineerimisega oma panuse, et Eestis oleks võimalikult vähe COVID-19 piiranguid.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles