Vaata, millised uhke promovideo said JKHK tulevased autotehnikud

Kuido Saarpuu
Copy
Driftisõitja Karel Piiroja tõi reklaami tarbeks Säreverre oma Nissani ja näitas, mida sellega on ühel asfaltplatsil võimalik teha.
Driftisõitja Karel Piiroja tõi reklaami tarbeks Säreverre oma Nissani ja näitas, mida sellega on ühel asfaltplatsil võimalik teha. Foto: Kuido Saarpuu

Mai lõpus oli Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekompleksis asuva tehnikamaja hoovi õhus rohkelt tossu, kuulda omajagu mootorimüra ja näha uhkeid poognaid, mida ühe neljarattalisega on võimalik võtta.

 

Järvamaa kutsehariduskeskuse autoeriala juhtõpetaja Tarmo Savisaar põhjendas toona, et Kaarel Piirojale kuuluvat Nissani driftiautot läks tarvis selleks, et filmida mootorsõidukitehniku erialale tutvustav reklaamklippi. «Üritasime videot filmida tavapärasest teistsuguses võtmes. Kui muidu oleme teinud klassikalise autoteeninduse video, kus õpilased on ühe auto kallal ametis, siis sel korral proovisime läheneda noore inimese vaatenurgast ja filmida mitte niivõrd õppetööd, vaid muud noortepärast, mis on selle erialaga seotud,» lausus ta.

Tänaseks päevaks on promovideo valmis ja esialgu saab seda näha siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles