Koroona medalistide plaanidesse ei sekkunud

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Paide linnavalitsus tunnustas teisipäeval lnud vastuvõtul tänavusi medaliste Karet-Anette Härmi (vasakult), Marten Lehtsaart, Damaris-Ly Tamblat, Martin Leotootsi, Heidy Heleen Trugi, Siim Kasestet ja Kirsi Rebast.
Paide linnavalitsus tunnustas teisipäeval lnud vastuvõtul tänavusi medaliste Karet-Anette Härmi (vasakult), Marten Lehtsaart, Damaris-Ly Tamblat, Martin Leotootsi, Heidy Heleen Trugi, Siim Kasestet ja Kirsi Rebast. Foto: Dmitri Kotjuh

Ülemöödunud aastal jagus kuld- ja hõbemedaliste pea kõikidesse Järvamaa gümnaasiumidesse, kokku tosina jagu. Möödunud aastal oli maakonnas kirkaid tunnustusi välja jagada täpselt poole vähem – kuus, tänavu saab ühes lõputunnistusega medali pihku kümme abiturienti.

Aastate lõikes on medalisaagid kooliti olnud erinevad. On aastaid, mil medalivääriliselt õppinuid on lõpulendudes rohkem, teisel aastal vähem või siis üldse mitte. Et tänavu mõnes koolis medalisaak tagasihoidlikuks jäi või medaliste üldse polnud, ei maksa koolijuhtide arvates koroona ja kaugõppe kaela lükata, aastad pole lihtsalt vennad. Kuigi omal moel mõjutas pandeemia koolitööd oluliselt.

Koeru keskkoolis, kus eelmisel aastal medaliga lõpetanuid polnud, on tänavu neid kaks: Helin Kind saab kuldmedali ja Hedi Aimsalu hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles