Kontsert põllu peal saab tulla veelgi suuremalt

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa noormehed Rauno Uusleer, Sten Perillus, Joonas Piir ja Hans Artur Ehman (pildilt puudub Andre Tuul) pakuvad sel suvel elamuslikke kontserte just põhupallide keskel.
Järvamaa noormehed Rauno Uusleer, Sten Perillus, Joonas Piir ja Hans Artur Ehman (pildilt puudub Andre Tuul) pakuvad sel suvel elamuslikke kontserte just põhupallide keskel. Foto: Kaspar Pokk

Kuu alguses olid MTÜ Quorum noormehed veidi pabinas, et äkki nad ei saagi Hooandja toetusplatvormil kavandatavaks Oisu aganikufestivaliks raha kokku. Nüüd on neil näod naerul ja ettevalmistused kolmepäevaseks festivaliks juba käivad.

Aganikufestivali üks korraldajaid, Rauno Uusleer, ütles, et tähtajaks kogunes neile 3921 eurot. «See on rohkem kui eesmärgiks seatud 3500 eurot, kuid peame arvestama ka sellega, et seitse protsenti rahast tuleb anda Hooandja platvormi haldamiseks ja arenduseks,» lausus ta.

Hooandjas kogunes festivali toetama 151 annetajat. Uusleer sõnas, et peale annetajate on nad käed löödud ka mitme toetajaga, kes ühel või teisel moel üritusse oma osa annavad ja aitavad sellega oluliselt raha kokku hoida. «Kogu ürituse eelarve on hinnanguliselt 5000 eurot ja kui ettenägematuid kulutusi ei lisandu, siis tuleme omadega välja,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles