Paide mototüdruk andis konkurentidele tõelise tormihoiatuse

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Riias Bikernieki ringrajal algasid nädalavahetusel ringraja Eesti ja Balti meistrivõistlused, kus oli stardis ka Paide motoneiu Selyn Kazakova.

Msport.ee kirjutab, et Selyn Kazakova (Yamaha, Vihur Motosport) on treener Marko Rohtlaane nõuandeid hoolega kuulanud ja õppinud sõitma imeliselt sujuvalt ja ratsionaalselt. Supersport 300 klassis tegi tütarlaps noormeestest konkurentidele tomihoiatuse, sõites kvalifikatsioonis teise aja eelmise aasta Eesti meistri Hugo-Brent Freimanni (Yamaha, Vihur Motosport) järel.

Kahjuks ei läinud start Kazakoval nii hästi. Freimann läks sõidus oma teed, talle järgnes Andre Köster (KTM, Vihur Motosport).

Selyn tunnistas, et peab uue Yamahaga, mis tema varasema KTM-i välja on vahetanud, veel startima õppima, kuid sõidu ja pingelises heitluses saadud kolmanda kohaga oli ta väga rahul.

Selyni isa Sergei Kazakov lisas, et Selyn langes alguses kuuendaks ebaõnnestunud stardi tõttu. "Ta suutis end kolmandaks sõita ning mitu korda proovis eessõitjat mööduda, kuid enne said kuus võidusõiduringi otsa," selgitas ta. "Alati ootame rohkemat, kuid selle hooaja plaanid siiski täituvad. Eesmärgiks on ennast esikolmikusse sõita ning püsivalt sinna jääda."

Ringraja Eesti meistrivõistlused jätkuvad 10.-11. juulil Leedus Nemunringil.(JT)

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles