Legendaarne jahimees pälvis kaasjäägrite sügavaima kummarduse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa jahindusklubi juhatuse liikme Margus Vaasi (paremal) algatusel anti klubi kõrgeim autasu – vapimärk Mati Hõbemäele, kelle teened on maakonna jahinduses mõõtmatud.
Järvamaa jahindusklubi juhatuse liikme Margus Vaasi (paremal) algatusel anti klubi kõrgeim autasu – vapimärk Mati Hõbemäele, kelle teened on maakonna jahinduses mõõtmatud. Foto: Lauri Ellram

Jahimehed niisama medaleid ja autasusid ei loobi. Neid ei jagata jagamise, vaid ikka tehtud tegude pärast. Kui keegi on eriliselt silma paistnud ja tubli olnud ning väärib töö eest tunnustust, siis korraldatakse talle meeldejääv hetk.

Eelmisel nädalal Järvamaa jahindusklubi volikogu koosolekule minnes ei aimanud keegi, et ürituse lõpus on liigutav ja üllatust täis hetk, kus kõigile teada-tuntud jahimees tõuseb püsti ning võtab tugeva aplausi saatel vastu Järvamaa jahimeeste kõrgeima autasu – jahindusklubi vapimärgi.

Kui Järva-Jaani jahtkonna esimees Margus Vaas ütles kandidaadi kohta, et ta on olnud jahimees alates 1970. aastast, siis staažikaimad jahimehed muigasid ja aimasid, kellest jutt käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles