Kaasav eelarve külvas segadust

Maarja Ilves
, reporter
Copy
Järva-Jaani multispordiväljaku ehitus. Osaühingu Kivipets töömehed Kalle Savi (vasakul) ja Keio Raudsepp tasandavad mitmeotstarbelise spordiväljaku aluskihti selle ehitusel tänavu aprillis.
Järva-Jaani multispordiväljaku ehitus. Osaühingu Kivipets töömehed Kalle Savi (vasakul) ja Keio Raudsepp tasandavad mitmeotstarbelise spordiväljaku aluskihti selle ehitusel tänavu aprillis. Foto: Urmas Glase

Järva valla kaasava eelarve tänavune rahvahääletus lõppes 20. juunil. Vallavalitsus avalikustab tulemused esmaspäeval, mil komisjon need kinnitab. Küll on seoses rahvahääletuses osalejatega tekkinud kogukondades segadust ja pahameelt.

Järva vallaks ühines seitse endist omavalitsust, mis praegu moodustavad piirkonnad. Rahvaarvult on neist suurimad Järva-Jaani ja Koeru.

Hääletussüsteem VOLIS annab 21. juuni hommikupoolikul teada, et elektrooniliselt on enim hääli antud kolmandale ideele «Laste ja noorte tegevusvõimaluste laiendamine Järva-Jaani alevi õuealal» ja kaheksandale ideele «Koeru skate-pargi laiendus ja korvpalliplatsi rajamine».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles