Algav nädal jätkub suvesoojaga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kuigi Järvamaa randades suviti just ülemäära palju melu ei ole ja ka tänavuse suplushooaja algus pole erandlik, siis rannavalvurid soovitavad kõikjal ohustusnõuetest kinni pidada.
Kuigi Järvamaa randades suviti just ülemäära palju melu ei ole ja ka tänavuse suplushooaja algus pole erandlik, siis rannavalvurid soovitavad kõikjal ohustusnõuetest kinni pidada. Foto: Kuido Saarpuu

Järgmise nädala esimeses pooles on paiguti oodata kuni 27 kraadi sooja, samas vürtsitavad suveilma ka hoovihmad ja mõnel pool kärgatab äike.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese või vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 11-15, rannikul kuni 17 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8, põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 20-26 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 12-16, rannikul kuni 18 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 22-27, läänerannikul kohati 19 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge sajuta ilm, kuid vastu hommikut hakkab Loode-Eestist alates pilvisus tihenema ning pöörab sajule. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul 2-8 m/s, hommikul tuul veidi tugevneb. Sooja on 12-18 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja võimalik on äike. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 18-24 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles