Väätsa läbis kontrollikadalipu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Jarno Laur vaatab värvikihi alt välja puhastatud maalinguid, mis tegid remondi märksa keerulisemaks ja sundisid uusi lahendusi otsima.
Vallavanem Jarno Laur vaatab värvikihi alt välja puhastatud maalinguid, mis tegid remondi märksa keerulisemaks ja sundisid uusi lahendusi otsima. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva Teataja kirjutas aasta tagasi, et Šveitsi riigi abiga kerkib Väätsale energiasäästlik eakatekodu.
Siis lootis vallavanem Jarno Laur, et maja peaks valmima 2012. aasta lõpuks.

Sel nädal tunnistas Laur, et kuigi ta on endiselt optimist, pole asjad läinud nii libedalt, kui ta lootis. Šveitslased on Väätsal käinud, ministeeriumides on peetud lõputult läbirääkimisi. Pärast rahandusministeeriumi finantsvõimekuse auditit pudenes esialgu Eesti-Šveitsi koostööprojekti kaasatud viiest omavalitsusest ära kaks, kuid nüüd saab Laur teada anda: kavandis osaleb Rakvere ja Haapsalu kõrval ka Väätsa.
«Oleme jõudnud nii kaugele, et eelprojekt on olemas ja kuulutasime välja Türi tee 1 kinnistu detailplaneeringu, millega saab tutvuda nii vallavalitsuses kui meie veebilehel,» lausus Laur. «Edasi saame põhiprojekti kallale asuda, suvel loodame välja kuulutada hanke ja sügisel hakkame ehitama. Nii et valmima peaks maja 2013. aasta lõpus, 2014. aasta alguses.»
(JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles