Mõjukad erakonnakaaslased: Teeme ettepaneku vabastada Priit Värk Paide linnapea ametist

Järva Teataja
Copy
Paide linnapea Priit Värk (vasakul) andis teada, et tema sügisestel valimistel Isamaa nimekirjas ei kandideeri. Suure tõenäosusega saab partei linnapeakandidaadiks Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts.
Paide linnapea Priit Värk (vasakul) andis teada, et tema sügisestel valimistel Isamaa nimekirjas ei kandideeri. Suure tõenäosusega saab partei linnapeakandidaadiks Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts. Foto: Dmitri Kotjuh

Isamaa valimisnimekiri tegi volikogu fraktsioonile ettepaneku nimekirja mandaadiga linnapeaks saanud Priit Värk vabastada linnapea ametist, kuna ta ei ole enam Paide Isamaa nimekirja esindaja.

Isamaa Paide osakonna esimees Mihhail Feštšin ütles, et Isamaa on viimased 20 aastat Paide kohalikel valimistel esindanud oma erakonna väärtuseid ja teeb seda ka sel korral. “20. juunil toimunud suurkogul toodi välja erakond Isamaa põhiväärtused, me hindame traditsioone, väärtustame rahvuslust ja inimest selle keskel. Neid väärtusi tahab ka isamaa nimekiri kohalikel valimistel kanda,” ütleb ta pressiteate vahendusel. “Tuleme valimistel välja tugevama ja isamaalisema nimekirjaga, kus teineteist täiendavad noorus ja kogemuslikkus. Täname Priitu tehtud töö eest ja soovime talle edu edaspidiseks.”

Juba mai lõpus kirjutas Järva Teataja, et erakonna teed Priit Värgiga lahku lähevad, on mitu Isamaa juhtfiguuri kaalunud võimalust, et partei linnapeakandidaadiks saab Järvamaa muuseumi teadusjuht Ründo Mülts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles