Kergejõustiklased võitsid medaleid

Kuido Saarpuu
Copy
Poiste U18 vanuseklassi kuulitõukes ei leidunud taaskord vastast Andri Matrovile. Tulemusega 19.15 edestas ta teisi mäekõrguselt.
Poiste U18 vanuseklassi kuulitõukes ei leidunud taaskord vastast Andri Matrovile. Tulemusega 19.15 edestas ta teisi mäekõrguselt. Foto: Marko Mumm/EKJL

Eelmisel nädalal peeti Rakvere staadionil nii U14, 16, 18, 20 kui ka U23 vanuseklassi kergejõustiku Eesti meistrivõistlusi. Järvalased saabusid koju mitme esikolmikukohaga.

Nooremates vanuseklassides võitsid Järvamaa kergejõustikuklubide sportlased ühe medali, kui poiste U16 vanuseklassis oli Andreas Kase 100 meetri jooksus kolmas. 110 meetri tõkkejooksus jäi ta üheksandaks.

Andreas Kase ütles, et tema ettevalmustus meistrivõistlusteks polnud hea. "Peale karikavõistlust saadud vigastuste tõttu ei osalenud ma teistel võistlustel. Meistrivõistlustel sain pronksmedali, aga ajavõtmise tehnika vedas alt ja esimesele neljale ei pandudki aegasid välja," selgitas ta. "Pronksmedalit saades sain endale tagasisidet, et edaspidi tuleb kõvemini treenida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles