Tuleohutuskampaania läbiviijaid peetakse ekslikult petturiteks

Silja Vilbu
Copy
Kenet Vuks on üks G4S-i müügiesindajatest, kes järvamaalaste ustele koputamas käib. Noormees usub, et tuleohutusest rääkimine on väga oluline.
Kenet Vuks on üks G4S-i müügiesindajatest, kes järvamaalaste ustele koputamas käib. Noormees usub, et tuleohutusest rääkimine on väga oluline. Foto: G4S

Viimastel nädalatel on hakanud Facebookis levima postitused, kus hoiatatakse ukselt uksele käivate tuleohutusseadmete müüjate eest. Arvatakse, et tegu on petturitega, kes tahavad meelevaldselt inimeste koju tungida. 

Suure tõenäosusega pole enamikel juhtudel tegu siiski petturitega, vaid hoopis G4S-i noorte müügiesindajatega, kes veavad sel suvel tuleohutuskampaaniat. Ettevõttel on ambitsioonikas eesmärk koputada sel suvel iga eestimaalase uksele. Seda selleks, et rääkida tuleohutusest ning ühtlasi pakkuda inimestele võimalust soetada endale G4S-i Nublu suitsu- ja vinguandur.

G4Si standardlahenduste divisjoni direktor Tarmo Pärjala selgitas Järva Teatajale, et aktiivmüügiga on nad tegelenud Nublu väljatulemisest saati, kuid sel suvel otsustasid nad eriti personaalse lähenemise kasuks. Pärjala sõnutsi tutvustasid nad Nublut esialgu kaubanduskeskustes. Seal tegid inimese müügiesindajatele sageli ettepaneku tulla koju tuleohutusseadmeid üle vaatama. Nii leidiski firma, et inimeste tuleohutusteadmiste parandamiseks võiks käima lükata põhjalikuma ning personaalse lähenemisega kampaania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles