Võta koer kaasa ja tule Järvamaale sööma

Copy
Koeraomanik Merit Kaasik on Kete kohviku tihe külastaja just sel põhjusel, et sinna pääseb ta alati koos oma neljajalgse sõbraga.
Koeraomanik Merit Kaasik on Kete kohviku tihe külastaja just sel põhjusel, et sinna pääseb ta alati koos oma neljajalgse sõbraga. Foto: Dmitri Kotjuh

Eestisse tekib üha enam söögikohti, kuhu on lubatud ka neljajalgsed sõbrad. Paljud pered reisivad koos lemmikloomadega ning tihti planeeritakse peatusi selle järgi, kus on võimalik koos lemmikuga einestada, sest sellise kuumaga ei ole mõeldav looma selleks ajaks autosse jätta.

Järva Teataja uuris kaheteistkümnest Järvamaa söögikohast, kas ja mis tingimustel oleks võimalik nende juures einestada koos neljajalgse sõbraga. Uurimistulemused näitavad, et Järvamaa söögikohad on valdavalt loomasõbralikud ja käpalised on neisse väga oodatud.

Uurisime juhuslikkuse alusel valimisse sattunud kahteteist söögikohta Järvamaal: Järva vallast restoran Tikupoiss, Kete kohvik, Jaani Tare ja Janune Kägu; Paide linnast Teatrikohvik, Tainas Catering, Põhjaka mõis ja Shusimushi; Türi vallast Vaksali kohvik, Kevade kohvik, pubi Krahv Dracula ja Kirna mõis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles